Top

O NAMA

UZOR postoji od svoje prve radnje osnovane 1984. godine. Deset godina kasnije posao je proširen na još tri poslovnice i kako smo firma koja se stalno razvija i napreduje tako ćemo se uskoro pojaviti i na novim lokacijama.

Aleksić Gordana - tekstilni inženjer i Aleksić Slavoljub - poznavalac i stručnjak u oblasti elektronike osnovali su i čine profesionalni oslonac celog UZORA. Spadaju u jedne od retkih profesionalaca u ovoj oblasti zanatske delatnosti.

Poznavaoci tehnologije savremenog hemijskog čišćenja, hemije, materijala i tkanina kao i savremene elektronike, oformili su tim mladih profesionalaca, za rad na najsavremenijim mašinama i kompjuterizovanoj opremi sa visokokvalitetnim ekološki testiranim preparatima iz svetskih laboratorija.

Sa ponosom ističemo profesionalnost našeg tima, efikasnost sredstava koja koristimo u radu i njihovu ekološku bezbednost kao i činjenicu da radimo sa najsavremenijom opremom koja se može pronaći na evropskom tržištu. Sastavni deo našeg sistema rada jesu stalna usavršavanja u opremi i radu kroz godišnje treninge gostujućih eksperata iz inostranstva kao i na sajmovima u zemlji i inostranstvu. Dugogodišnje iskustvo i konstantna obuka naših instruktora su osnova kvaliteta u radu i obuci.

Uzor hemijsko ciscenje i pranje

35

Godina

4

Lokacije

20

Zaposlenih

32

Mašine