Top

OPREMA

Raspolažemo najsavremenijom opremom i mašinama poslednje generacije koje zadovoljavaju propisane i striktne evropske standarde kako u opremi, tako i u supstancama koje se koriste u procesu hemijskog čišćenja i pranja

Posle svakog procesa čišćenja mašine su isprogramirane da same vrše proces destilovanja, tako da se uvek hemijsko čišćenje vrši u potpuno čistoj hemikaliji. Osim toga tu su i profesionalni prečišćivači vazduha, sistem ventilacije i hlađena robe. Sam proces rada naših mašina je zatvorenog tipa koji je potpuno ekološki bezbedan po okolinu i osoblje koje radi sa istim.

Poznavaoci tehnologije savremenog hemijskog čišćenja, hemije, materijala i tkanina kao i savremene elektronike, oformili su tim mladih profesionalaca, za rad na najsavremenijim mašinama i kompjuterizovanoj opremi sa visokokvalitetnim ekološki testiranim preparatima iz svetskih laboratorija.

Sva oprema u našim pogonima spada u opremu poslednje generacije i trenutno na tržištu spada u najsavremeniju, kako za pranje tako i za hemijsko čišćenje. Kontrolisanjem temperature, brzine bubnja, doziranjem dodatnih supstanci koje razgrađuju organske i neorganske fleke kao i razna sredstva koja koristimo da bismo uklonili organske mirise znoja, mokraće i mirisa kućnih ljubimaca, daju nam paletu od 20 programa za različite vrste materijala (kože, svile, lana , vune, akrilnih mešavina, pamuka, ripsa, čipke...)


 Oprema hemijsko ciscenje

35

Godina

4

Lokacije

20

Zaposlenih

32

Mašine